Nosaltres

Nosaltres

Qui som?

Nosaltres

Mirador Badia és una experiència per descobrir, entendre, degustar i gaudir, des de la mirada més genuïna, el Parc Natural del Delta de l’Ebre.

Mirador Badia és una iniciativa impulsada per nosaltres, la família Cabrera, que porta tota la vida dedicada a l’aqüicultura i a la pesca. L’amor cap a la nostra professió i, sobretot, al territori és el que ens va dur, l’any 2012, a crear aquest projecte.

mirador badia nosaltres

Gaudeix de les nostres experiències!

mirador badia que oferim
Qué oferim?

Un dels llocs més bonics del Delta de l'Ebre, la Badia del Fangar

A Mirador Badia et convidem a pujar a una de les nostres estimades llanxes -ràpides i anti mareig- per ensenyar-te un dels indrets més bonics del Delta de l’Ebre, la Badia del Fangar. Mentre navegues, t’expliquem totes les anècdotes que hi ha darrera de cada cala i de cada racó.  També et portem a les muscleres, on et mostrem, de primera mà, un dels sectors més apreciats -i poc reconeguts- de la zona: l’aqüicultura i la pesca. A més, en ple Parc Natural, t’oferim poder gaudir d’una degustació de musclos, ostres i, fins i tot, fer una arrossada. Com no podria ser de cap altra manera: tot km 0.

El punt de partida és sempre el Port de l’Ampolla, però el camí i el destí, el que tu triïs.

Com?

Oferint una experiència sostenible

Mirador Badia neix amb una clara vocació de cuidar el Delta de l’Ebre, oferint una experiència sostenible, de proximitat i amb productes de la terra. És per això que, sempre que podem, utilitzem materials  reciclats i respectuosos amb el medi ambient.

La nostra involucració amb el territori  passa, també, per donar suport a campanyes com Salvem lo Delta. Clica aquí per unir-t’hi. Només junts podem aconseguir el canvi.

mirador badia com