Experiència Maridatge

Experiència Maridatge

#1. Ruta per la Badia del Fangar

Sortim del Port de l’Ampolla i emprenem la ruta per la Badia del Fangar, situada al nord del Delta de l’Ebre (un dels Parcs Naturals més importants d’Europa). Amb la barca voregem la Platja dels Capellans, la Cala Maria, el Cap Roig i el Far del Fangar. L’experiència flotant va acompanyada d’un guia homologat que ens explica els fets històrics i geogràfics més rellevants del territori. També ens convida a contemplar l’abundant flora i fauna de l’entorn, que és tan ric que la Unesco el va incloure, el 2013, dins de la Xarxa Mundial de Reserves de Biosfera. Un cop accedim dins la badia és quan t’ensenyem -de primera mà- l’art de l’aqüicultura i la pesca.

#2. Visita a la galeria

Mostres d’espècies en perill d’extinció i d’animals autòctons de la zona, imatges sobre la regressió del Delta, fotos històriques del Parc Natural i dels pescadors que l’habitaven, estris actuals i antics d’aqüicultura i un llarg etcètera d’elements que et convidaran a endinsar-te -encara més- en la idiosincràsia d’aquest racó del planeta.

#3. Degustació d’ostres i musclos completa

L’experiència culmina amb una degustació d’ostres -4u/pers- i de musclos -una bona ració/pers-. Perquè te’n facis una idea, aquestes són tan fresques que ingerir-les és com submergir-te al fons marí. A més, la particularitat d’aquestes és el seu origen: la simbiosi de riu i mar les fa un producte preciat a nivell internacional. Com no podia ser de cap altra manera, el tast anirà acompanyat d’una bona copa de cava.

experiencia total muscleres l ampolla
MIRADOR BADIA

Preus i detalls de la reserva

De 12 a 16:30-17h

-musclos al vapor
-musclos amb salsa de l’àvia
-Pat de musclo escabetxat

– 2 ostres al natural
– 2 ostres al cava
– 1 ostra al vodka
– 1 ostra amb tempura
– 1 ostra gratinada

– mousse d’ostra
arròs d’ostra

Durada: 5h

Hora de sortida: 12h00

Preu: 70€/p amb begudes a part