Experiència Bany

Experiència Bany

#1. Ruta per la Badia del Fangar

Sortim del Port de l’Ampolla i emprenem la ruta per la Badia del Fangar, situada al nord del Delta de l’Ebre (un dels Parcs Naturals més importants d’Europa). Amb la barca voregem la Platja dels Capellans, la Cala Maria, el Cap Roig i el Far del Fangar. L’experiència flotant va acompanyada d’un guia homologat que ens explica els fets històrics i geogràfics més rellevants del territori. També ens convida a contemplar l’abundant flora i fauna de l’entorn, que és tan ric que la Unesco el va incloure, el 2013, dins de la Xarxa Mundial de Reserves de Biosfera. Un cop accedim dins la badia és quan t’ensenyem -de primera mà- l’art de l’aqüicultura i la pesca.

#2. Parada de bany a l’Illot

En aquesta ruta farem una parada a la platja de l’Illot, un petit paradís situat a prop de l’Ametlla de Mar. Aquí tindrem mitja hora per poder banyar-nos, fer fotos o simplement gaudir del paisatge abans de tornar a emprendre la ruta.

#3. Visita a la galeria

Mostres d’espècies en perill d’extinció i d’animals autòctons de la zona, imatges sobre la regressió del Delta, fotos històriques del Parc Natural i dels pescadors que l’habitaven, estris actuals i antics d’aqüicultura i un llarg etcètera d’elements que et convidaran a endinsar-te -encara més- en la idiosincràsia d’aquest racó del planeta.

#4. Degustació d’ostres i musclos


L’experiència culmina amb una degustació d’ostres -4u/pers- i de musclos -una bona ració/pers-. Perquè te’n facis una idea, aquestes són tan fresques que ingerir-les és com submergir-te al fons marí. A més, la particularitat d’aquestes és el seu origen: la simbiosi de riu i mar les fa un producte preciat a nivell internacional. Com no podia ser de cap altra manera, el tast anirà acompanyat d’una bona copa de cava.

experiencia bany muscleres l ampolla
MIRADOR BADIA

Preus i detalls de la reserva

Surt a les 10:30 i torna a les 12 a port, el preu són 30€/p per a grups més grans de 10 pax
Si són grups inferiors a 10 pax són 50€/p

Si volen experiència de bany+degustació és:
Grups majors de 10 persones són 30€+40 de degustació=70€
Grups inferiors a 10 pax són 50€+40€ de degustació=90€